x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern San Marino-România 0-1. Ce noroc, acum avem doar stadion! (VIDEO)

San Marino-România 0-1. Ce noroc, acum avem doar stadion! (VIDEO)

10 Aug 2011   •   20:29

Rezultatul amicalului "de lux" cu San Marino ramane unul datator de sperante. Speranta ca nivelul nu poate fi coborat mai jos de atat!
In urma unui joc incalcit, anemic, de-a dreptul plictisitor pentru cei care au avut taria sa-l urmareasca pana la capat, nationala tricolora a "tavalit" reprezentativa San Marino. Herea a reusit sa ne scape de fatalitatea unui egal in compania unei echipe a carei performanta majora este reprezentata de faptul ca a reusit sa ia gol in toate partidele disputete in ultimii trei ani. Poate, daca cei din San Marino nu veneau la stadion direct de la locul de munca...

Considerand ca "demonstratía" de fotbal oferita fanilor nu putea satisface toate gusturile, tricolorii au tinut sa arate ca si la capitolul fair-play stau la fel de bine oferind un moment tragi-comic in minutele premergatoare finalului partidei, cand, in loc sa dea cu mingea in tribune, in momentul accidentarii unui adversar, s-au napustit in atac, sa faca golaveraj, ca nu le mai ajunge...

Setat probabil pentru partida cu Argentina, selectionerul Victor Piturca a vazut un alt meci: joc bun, ocazii numeroase pentru care meritam mai multe goluri. Conferinta sa de presa a fost bruiata de strigatele de "bucurie" ale baietilor nostri, care mai mult ca sigur sarbatoreau in vestiar victoria, cu un dus rece!
Si, da, neasteptat, Banel Nicolita a folosit corect acuzativul in inteviul acordat televiziunii dupa meci, Piturca nu, dar el era la conferinta de presa. Bravo Banel!

E vacanta inca, zambim, suntem fericiti, mergem mai departe. Ne asteapta Franta, pentru un joc atat de simplu: fotbal. Vom fi oare acolo?

×
Subiecte în articol: romania san marino