x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selecţioner Belarus: "Dacă ne bat românii, am învins degeaba în Franţa"

Selecţioner Belarus: "Dacă ne bat românii, am învins degeaba în Franţa"

05 Sep 2010   •   00:00
Selecţioner Belarus: "Dacă ne bat românii, am învins degeaba în Franţa"
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Belarusului, Bernd Stange, a declarat la sosirea la Minsk după victoria cu Franţa din preliminariile Campionatului European din 2012 că acest succes îşi va pierde importanţa dacă nu va fi dublat marţi, cu România, de încă trei puncte, informează Komsomolskaia Pravda.

"E un start bun, dar am uitat deja de Franţa, mă gândesc la meciul cu România de marţi. Dacă suntem învinşi de români, victoria asupra Franţei îşi va pierde importanţa şi semnificaţia. Trebuie neapărat să câştigăm, foarte probabil va fi mai greu decât la Paris, România vine după un egal neaşteptat acasă cu Albania. Dacă pe Stade de France am jucat pe contraatac, acum cu România noi va trebui să fim cei care atacăm", a spus Stange.

La sosirea pe aeroportul din Minsk, delegaţia din Belarus a fost aşteptată cu flori, de suporteri, de oficiali, de reprezentanţii fan clubului echipei naţionale şi de jucătoarele din naţionala feminină. Fete îmbrăcate în costume naţionale i-au întâmpinat de fotbalişti cu pâine şi sare.

Reprezentativa Belarusului a învins, cu scorul de 1-0, selecţionata Franţei, urmând să întâlnească, marţi, naţionala României, în grupa D de calificare la Euro-2012.

×
Subiecte în articol: preliminariile euro 2012