x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selecţionerul Belarusului: "Toată lumea se aşteaptă acum să batem România"

Selecţionerul Belarusului: "Toată lumea se aşteaptă acum să batem România"

06 Sep 2010   •   00:00

Selecţionerul naţionalei Belarusului, Bernd Stange, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că meciul de marţi cu România din preliminariile CE2012 va fi foarte greu, deoarece după victoria echipei sale din Franţa toată lumea aşteaptă acum un succes şi în faţa tricolorilor.

"Am început bine, dar vrem să continuăm foarte bine. Meciul cu România va fi mai greu decât cel cu Franţa, acum toată lumea aşteaptă de la noi victoria. Plus că nu mai putem juca precum la Paris, în apărare și pe contraatac. Dacă vrem să ne calificăm, trebuie să câștigăm toate meciurile de acasă şi să batem afară pe Albania şi Luxemburg. Provocarea acestei toamne pentru noi este să facem 12 puncte. Sper ca stadionul să fie plin marţi şi să avem parte de o atmosferă fantastică", a spus Stange.

"Sunt surprins de felul în care a evoluat România acasă cu Albania, a făcut egal, dar acest lucru se poate întoarce împotriva noastră. Trebuie să controlăm jocul. De la ultima întâlnire cu România multe s-au schimbat, nu îi mai au acum pe Mutu, Petre sau Goian. Nivelul nostru a crescut. Nu vă aşteptaţi la schimbări mari în 11-le nostru de start, nu văd de ce aş schimba echipa câştigătoare", a mai declarat selecţionerul Belarusului.

Reprezentativele Belarusului şi României se vor întâlni marți, la Minsk, de la ora 20:30, în etapa a doua a grupei D din preliminariile Campionatului European 2012.

×
Subiecte în articol: preliminariile euro 2012