x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selecţionerul Bosniei este optimist: "Suntem mai buni decât românii!"

Selecţionerul Bosniei este optimist: "Suntem mai buni decât românii!"

17 Mar 2011   •   15:41
Selecţionerul Bosniei este optimist: "Suntem mai buni decât românii!"

Selecţionerul echipei Bosniei-Herţegovina, Safet Susic, a declarat, joi, că formaţia sa are jucători mai valoroşi decât naţionala României, chiar dacă în rândul "tricolorilor" va reveni Adrian Mutu, informează cotidianul bosniac 24 Sata.

"Nu mă gândesc decât la meciul cu România, pe care vreau s-o batem. Iar, dacă din diverse motive, nu vom reuşi, nu voi fugi de responsabilitate şi nici nu voi căuta alibiuri. România este o echipă bună, dar nu mai bună decât a noastră. Le-am analizat jocul şi am concluzionat că noi avem jucători mai valoroşi, chiar dacă Mutu va reveni la lot. Sunt optimist, avem jucători în formă bună, precum Pjanic sau Ibisevic. Dacă vom câştiga la Zenica, mergem apoi la Paris să ne luptăm cu Franţa pentru primul loc", a spus Susic.

Tehnicianul bosniac a recunoscut că gazonul stadionului Bilino Polje din Zenica, unde se va disputa partida, este "un dezastru". "Am insistat să nu jucăm cu România aici. Nu va fi un loc ideal pentru joc, dar sperăm că ne va avantaja pe noi. Pâna la urmă, fotbalul este acelaşi, nu ştii niciodată care teren e mai potrivit", a mai spus el.

Atacantul Vedad Ibisevic, care evoluează la Hoffenheim, a afirmat că meciul cu România va fi unul foarte dificil. "Cu toate acestea, având în vedere că jucăm acasă şi vom avea sprijinul suporterilor noştri, putem învinge", a spus Ibisevic.

Partida dintre reprezentativele Bosniei-Herţegovina şi României, contând pentru grupa D a preliminariilor Euro 2012, se va disputa pe 26 martie, la Zenica, de la ora 20:15.

×