x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selecţionerul Greciei crede că "românii sunt adversari periculoşi şi dificili"

Selecţionerul Greciei crede că "românii sunt adversari periculoşi şi dificili"

21 Oct 2013   •   17:39
Selecţionerul Greciei crede că "românii sunt adversari periculoşi şi dificili"

Selecţionerul portughez al Greciei, Fernando Santos, a declarat, după stabilirea adversarei echipei sale în barajul de calificare la Mondialul din 2014, că "românii vor fi adversari periculoşi şi dificili".

"Nu contează adversarul, nivelul tuturor echipelor este foarte ridicat. Românii au mari calităţi şi vor fi adversari periculoşi şi dificili. Aş fi preferat ca primul meci să fie în deplasare, însă, încă odată, asta contează mai puţin. Mesajul pe care îl trimit suporterilor greci este să creadă în această echipă, să ne încurajeze, să umple stadionul pentru a susţine echipe şi a ne ajuta", a declarat Santos.

La rândul său, mijlocaşul grec Kostas Katsouranis, spune că şansele cu România sunt "de 50 la sută". "Am evitat Franţa, pe care nimeni nu vroia să o înfrunte. Avem 50 la sută şanse în faţa României. Prefer România în loc de Islanda, deoarece ar fi fost un voiaj lung şi este mai bine să nu mergem prea departe. Trebuie să ne păstrăm buna noastră aşezare în defensivă şi să ne ameliorăm drastic în atac, unde talentul nu ne lipseşte. Calificarea este la uşa noastră, putem să o obţinem".

Şi preşedintele Federaţiei elene de fotbal, Giorgios Sarris, face apel la suporteri pentru barajul cu România: "Noi, la Federaţie, am crezut tot timpul că vom participa la turneul final al Cupei Mondiale 2014. Cu ocazia tragerii la sorţi care ne-a ales România, îi invit pe toţi suporterii greci să stea alături de echipa noastră".

Primul meci din barajul România-Grecia se va disputa în Grecia, pe 15 noiembrie, returul fiind programat pe 19 noiembrie, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

×