x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi a dispărut

Sepsi a dispărut

de Mihai Igirosanu    |    09 Aug 2011   •   21:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anun­tat ieri, intr-o interventie in di­rect la GSP TV, ca s-a inteles cu omo­logul sau de la Timisoa­ra, Marian Iancu, pentru ca fundasul stanga Laszlo Sepsi sa fie imprumutat la echipa "ros-albastra".
Totusi, trecerea lui Sepsi la Steaua nu este inca sigura, ju­ca­torul fiind de negasit pentru a ne­go­cia contractul cu echipa pre­ga­tita de Ronny Levy.

"Marian Iancu a fost de acord sa-l imprumute, dar Sepsi nu e de gasit. Nu-i ras­punde lui MM la telefon. Ne-am in­teles cu Marian Iancu, dar trebuie sa ne intelegem si cu el. MM Stoica a fost insarcinat sa discute cu el, zice ca nu-i raspunde la te­le­fon. A spus ca sigur ii stie nu­ma­rul. Daca o sa vina bine, daca nu, sa fie sanatos. Sepsi e cel mai va­lo­ros fundas stanga roman, dupa Rat", a dezvaluit finantatorul Ste­lei, Gigi Becali.

Conform unor sur­se, intrebat daca va veni la Steaua, ju­catorul in varsta de 25 de ani, care ar urma sa primeasca un sa­lariu lunar de 10.000 de euro si 100.000 la semnarea contractului, ar fi raspuns: "Poate sosia mea vine la Steaua, eu nu!".

×