x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi, liber să plece de la Timişoara

Sepsi, liber să plece de la Timişoara

21 Dec 2010   •   11:33
Sepsi, liber să plece de la Timişoara
Sursa foto: /Intact Images
143462-.jpgPatronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că fundaşul Laszlo Sepsi ar putea părăsi gruparea bănăţeană în această iarnă, dar nu liber de contract, deoarece are toate drepturile financiare plătite la zi.

"Lotul e aproape complet, cu mici lucruri pe care ar trebui să le aducem, în funcţie de ce are nevoie Uhrin. Vrem un alt tip de joc, mult mai germanic. Antrenorul preia din mers un alt tip de lot faţă de ce a avut în precedentul mandat. Mult de muncă în pauza asta nu avem, undeva în banda dreaptă ar trebui să lucrăm, dar asta în funcţie şi de studiul lui Uhrin. Am discutat cu Duşan toate aspectele, sunt anumite calităţi noi, care au apărut în echipă, jucători noi pe care antrenorul nu îi cunoaşte. Există posibilitatea să ne despărţim de Sepsi, depinde de avocaţii lui, care încearcă să îi găsească o altă echipă cu tot dinadinsul", a spus Iancu la Sport.ro.

"Mai avem de plată 1 milion şi ceva Benficăi pentru Sepsi. El ar trebui să primească 260.000 de euro, a primit vreo 210.000 de euro şi va primi şi restul. Nu va fi aşa cum cred avocaţii lui, să plece liber de contract. Noi plătim jucătorii la zi. În ianuarie, va fi la zi. Dacă primim o ofertă care să acopere plata făcută pînă acum şi ce mai avem de dat Benficăi, ne putem despărţi de el, pentru că avem postul acoperit de un fotbalist brazilian, pe stilul lui Helder", a mai declarat patronul echipei bănăţene.

"Încercăm să jucăm împotriva a tot ce ne înconjoară, sper să cîştigăm maximum din ceea ce ne e permis să câştigăm şi, de ce nu, chiar mai mult. Sper să obţinem o participare în Champions League. Ne gândim şi la posibilul câştig al campionatului", a concluzionat Iancu.

×