x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Rapid București – lupta pentru locul cinci în Superligă

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Rapid București – lupta pentru locul cinci în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2024   •   16:15
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Rapid București – lupta pentru locul cinci în Superligă
Sursa foto: Hepta

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Rapid București se întâlnesc vineri, 10 mai de la ora 20.30, ân runda a noua a play off-ului Superligii la fotbal masculin. Cele două echipe au ca miză ocuparea locului cinci în campionatul intern.

Sepsi - FC Voluntari 4-0, la data de 4 martie 2024, a fost singura victorie reuşită de covăsneni în ultimele opt meciuri jucate în SuperLigă pe teren propriu, în rest patru rezultate de egalitate şi trei partide pierdute.

Sepsi OSK şi Rapid s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 10 ori, de două ori s-a impus gruparea din Sf. Gheorghe, de trei ori au câştigat bucureştenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 2 octombrie 2021, Sepsi OSK - Rapid 2-2.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat pe 20 ianuarie 2023, Rapid - Sepsi OSK 3-0, meci în care Marko Dugandzic a înscris de trei ori în primele 19 minute, acesta fiind cel mai rapid hat-trick reuşit de un jucător pe prima scenă din România în ultimii mai bine de 51 de ani (de la Anghel Iordănescu, 22 octombrie 1972, Steaua-Sportul Studenţesc 4-1 / minutele 2, 7, 16).

După acest succes, au urmat cinci dispute în care bucureştenii nu au marcat, printre care şi ultima confruntare directă, cea din 15 aprilie 2024, când covăsnenii au învins cu 1-0 în Giuleşti (gol Gabriel Debeljuh).

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Sepsi OSK rapid Superliga