x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Spectatorii de la meciul FCSB - FC U Craiova vor putea intra cu certificat verde sau test PCR

Spectatorii de la meciul FCSB - FC U Craiova vor putea intra cu certificat verde sau test PCR

04 Feb 2022   •   21:00
 Spectatorii de la meciul FCSB - FC U Craiova vor putea intra cu certificat verde sau test PCR
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Suporterii echipelor de fotbal FCSB şi FC U Craiova 1948 pot intra la meci cu certificat care atestă vaccinarea, test PCR sau document care atestă trecerea prin boală, precum şi cu prezentarea buletinului de identitate şi după un control corporal preventiv, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Meciul FCSB - FC U Craiova 1948 va avea loc pe 6 februarie, începând cu ora 19,55, pe Stadionul Arena Naţională din Capitală, în cadrul Ligii I, iar pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti (DGJMB).

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 18,00, pe baza biletelor puse la dispoziţie de organizator şi a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare şi epidemiologice.

De asemenea, purtarea măştii de protecţie de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, arată sursa citată.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

"Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente", precizează Jandarmeria.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, se mai săpecifică în comunicat. 

×