x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Start agitat, dar plictisitor al returului Ligii 1

Start agitat, dar plictisitor al returului Ligii 1

de Vicentiu Neagoe    |    29 Feb 2012   •   21:00
Start agitat, dar plictisitor al returului Ligii 1

Steaua a fost eliminata din Europa League, amicalul cu vedetele celeste a trecut, stenogramele din 20 iulie 2011 lasa un gust amar, arena din Soseaua Stefan cel Mare s-a daramat din cauza zapezii, cu toate acestea insa, fotbalul autohton isi intra-n drepturi dupa o saptamana de amanare. Va fi un retur de foc, mai ales in partea superioara a clasamentului, distanta dintre echipa de pe primul loc, Dinamo, si cea dupa locul 3, Rapid, fiind de doar 3 puncte.

Balul va fi deschis de partida de la Brasov, dintre echipa locala si revelatia turului, Pandurii Targu-Jiu, un duel interesant intre doi tehnicieni de clasa, Marius Sumudica si Petre Grigoras. Al doilea meci de maine va avea loc la Cluj, in Gruia, acolo unde CFR-ul va primi replica echipei FC Targu-Mures, antrenata din aceasta iarna de Marius Lacatus. Sambata, doua partide in Capitala, in Giulesti, Rapidul va primi replica 'sepcilor rosii', Universitatea Cluj, in timp ce, pe Arena Nationala, liderul Dinamo va intalni Gaz Metan Medias.

Du­mi­nica se vor juca trei partide, primul meci fiind cel de la Sibiu, dintre Voin­ta si Astra, acesta fiind urmat de partida de pe 'Ilie Oana', acolo unde Petrolul Ploiesti va da piept cu FC Vaslui (foto), moldovenii avand un nou antrenor, portughezul Augusto Inacio. Ultima partida a zilei va avea loc la Mioveni, lanterna rosie intal­nind Steaua, un meci foarte important pentru ambele combatante, una aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii, alta, in goana dupa puncte, pentru a mai putea spera la castigarea titlului. Luni, ultimele doua partide ale etapei cu numarul 19 vor fi Ceahlaul – Sportul si Con­cordia – Otelul Galati, echipa din Chiajna avand un nou antrenor in persoana lui Reghecampf.

×
Subiecte în articol: fotbal intern