x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a câştigat primul amical al iernii, 2-0 cu Hoffenheim II

Steaua a câştigat primul amical al iernii, 2-0 cu Hoffenheim II

21 Ian 2011   •   17:01
Steaua a câştigat primul amical al iernii, 2-0 cu Hoffenheim II
Sursa foto: /gsp.ro
147662-thumb-300-x-192-1410-328536-szekely.jpg

După ce în prima parte a cantonamentului din Antalya au făcut doar antrenamente fizice, elevii lui Marius Lăcătuş s-au întâlnit azi pentru prima oară cu mingea, câştigând cu 2-0 meciul amical cu echipa secundă a clubului german Hoffenheim.

Adversarii Stelei, care activează în din liga a 4-a germană, au avut prima ocazie în minutul 18, dar Tătăruşanu a reuşit să respingă. Imediat, Szekely şi-a dus echipa în avantaj, cu un şut pe lângă portar o pasă foarte bună a lui Onofraş. Bilaşco, Szekely şi Gardoş au semnat apoi ocaziile roş-albaştrilor, care s-au distanţat în penultimul minut al primei reprize, când Ricardo a înscris cu un şut superb de la 16 metri, în vinclu.

Lăcătuş a folosit în prima repriză formula: Tătăruşanu - Bonfim, Geraldo, Gardoş, Emeghara - Szekely, Marinescu, Ricardo, Tănase - Onofraş, Bilaşco. După pauză, Steaua a schimbat toată echipa, evoluând cu: Lungu - Onicaş, Baciu, Galamaz, Brandan - Nicoliţă, Răduţ, Bicfalvi, C. Matei - Surdu, Dică. Schimbarea s-a văzut şi pe teren, roş-albaştrii mai având până la final o singură ocazie de gol, prin Surdu.

×