x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a debutat cu dreptul în Europa League: 2-2 în deplasare cu VfB Stuttgart

Steaua a debutat cu dreptul în Europa League: 2-2 în deplasare cu VfB Stuttgart

20 Sep 2012   •   19:26
Steaua a debutat cu dreptul în Europa League: 2-2 în deplasare cu VfB Stuttgart

Steaua a debutat cu dreptul in grupele Europa League, remizand, scor 2-2, pe terenul principalei favorite la primul loc, VfB Stuttgart.

Golgeterul svabilor, bosniacul Ibisevic a deschis scorul dupa numai cinci minute, insa avantajul gazdelor a durat mai putin de 60 de secunde, Chipciu restabilind egalitatea la capatul unui contraatac scoala, in urma caruia, daca nu ar fi lasat avantaj, arbitrul belgian al partidei ar fi trebuit sa dicteze penalty pentru Steaua si eliminarea portarului Ulreich.

Si tot dupa un contraatac Steaua a lasat senzatia ca ar putea da lovitura la Stuttgart, Rusescu transformand o lovitura de pedeapsa dictata in urma unui fault la vitezistul Adi Popa, cu 10 minute inainte de final.

Trupa lui Reghecampf nu a rezistat insa unei presiuni enorme si, dupa cateva ocazii, Niedermaier a egalat la doi, dupa care a urmat un asediu total la poarta lui Tatarusanu, care, protejat si de sansa, a facut fata.

Steaua va juca peste doua saptamani pe teren propriu contra lui FC Copenhaga, pimul lider al grupei, dupa victoria, 2-1 cu Molde.

×