x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a învins campioana Sloveniei, FC Koper, cu 1-0

Steaua a învins campioana Sloveniei, FC Koper, cu 1-0

08 Feb 2011   •   20:03
Steaua a învins campioana Sloveniei, FC Koper, cu 1-0
150875-.jpg

Steaua a învins în această seară campioana Sloveniei, FC Koper, cu scorul de 1-0, în al şaselea meci de pregătire din pauza de iarnă. Singurul gol al roş-albaştrilor a fost înscris Romeo Surdu, în minutul 81, dintr-un penalty acordat în urma unui henţ al unui fundaş advers. În rest, cea mai mare ocazie a Stelei fusese o bară a lui Dică.

Antrenorul Marius Lăcătuş a început partida cu formula: Lungu - Bonfim, Galamaz, Gerlado, Brandan - Nicoliţă, Marinescu, Ricardo, Szekely - Dică, Bilaşco. Pe parcursul întâlnirii au mai jucat: Stanca, Onicaş, Baciu, Emeghara, Martinovici, Surdu şi Onofraş.

Finalul meciului a fost tensionat, totul pornind de la un clinci între Szakely şi un jucător sloven, antrenorii celor două echipe fiind şi ei implicaţi.

În celelalte partide de pregătire din acest an, Steaua a înregistrat următoarele rezultate: 2-0 cu TSG 1899 Hoffenheim II, 1-1 cu Kapfenberger SV, 4-1 cu Şerif Tiraspol, 1-1 cu Dinamo Zagreb şi 1-2 cu Lech Poznan. Următorul meci va fi, joi, cu Steaua Roşie Belgrad.

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern