x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Străinii Rapidului au boicotat reunirea lotului

Străinii Rapidului au boicotat reunirea lotului

10 Ian 2011   •   12:58
Străinii Rapidului au boicotat reunirea lotului
Sursa foto: /Intact Images

145873-scor-0-0-etapa-3-tur-sezon-2010-2011-stadion-rapid-giulesti-valentin-stanescu-06-08-2010.jpgCei nouă jucători străini ai grupării giuleştene au absentat în această dimineaţă de la reunirea lotului, care a avut loc la baza Pro Rapid, alimentând speculaţiile privind un boicot al acestora deoarece nu au mai fost plătiţi de două luni şi jumătate.

Oficial, ofiţerul de presă al FC Rapid, Cristian Costache, a declarat pentru agenţia Mediafax că fotbaliştii Cassio Vargas (foto), Juliano Spadacio, Cesinha Dos Santos, Candido Costa, Rui Duarte, Ezequias Roosevelt, Marcos Antonio, Vladimir Bozovic şi Glauber Berti vor reveni pe rând din vacanţă, începând de astăzi, în funcţie de biletele de avion găsite de club pentru fiecare jucător în parte.

"Nu ştiu de aşa ceva. Cu siguranţă vor veni şi ei la antrenamente. Poate nu au avut bilete pentru azi. Eu nu am auzit să boicoteze reunirea, cred că vor veni la antrenamente", a spus şi mijlocaşul Ovidiu Herea.

"În vacanţă mi-am încărcat bateriile, m-am detaşat puţin de fotbal, acum începem antrenamentele. Aştept returul de campionat şi sper să recuperăm repede diferenţa de puncte faţă de Oţelul. Urmează o perioadă grea, cu antrenamente şi cantonamente, dar trebuie să ne pregătim pentru a face faţă în retur", a mai declarat Herea.

Jucătorii giuleşteni se vor pregăti în zilele următoare la baza sportivă Pro Rapid, iar joi dimineaţă vor efectua vizita medicală, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.

×