x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Începe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

Începe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2024   •   18:15
Începe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

Superliga la fotbal masculin programează la mijloc de săptămână o etapă intermediară, cea cu numărul 28. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, se cunosc deja trei echipe calificate în play off. Matematic, altele 9 mai pot ocupa restul de trei locuri disponibile.

Runda 28 începe cu un duel al supraviețuirii cu miza avansării spre mijlocul mai sigur al clasamentului. U Craiova 1948, cu trei înfrângeri consecutive în ultimele meciuri, primește vizita moldovenilor de la Poli Iași, care vin cu un moral ridicat, după ce au învins pe Rapid București pe teren propriu. Ambele echipe au câte 30 de puncte și sunt aproape de subsolul clasamentului. Remiza poate fi o opțiune viabilă pentru ambele, în condițiile în care următoarea clasată, FC Voluntari, joacă acasă cu liderul FCSB.

Al doilea meci al zilei, dintre Dinamo București și FC Hermannstadt va fi un duel cu mize importante de ambele părți. Gazdele, aflate pe penultimul loc, cu 22 de puncte, au nevoie de orice punct pentru a-și asigura o zestre cât mai bună în play-out. Sibienii sunt însă foarte aproape de un posibil play-off, și chiar și un singur punct îi poate ajuta să se desprindă de urmăritori, care au meciuri dificile în această etapă.

Ultima confruntare de marți se joacă la Galați, unde Oțelul primește vizita lui CFR Cluj. Oaspeții au pierdut contactul cu FCSB, aflându-se la 10 puncte distanță, pe locul doi. Orice eșec sau semieșec poate reduce drastic șansele la titlul ale ardelenilor. Gazdele, cu Dorin Toma pe bancă, în absența lui Dorinel Munteanu (suspendat), navighează la mijlocul celei de a doua jumătăți a clasamentului și mai au șanse matematice la play-off, astfel că au o motivație importantă, mai ales după egalul smuls campioanei, în deplasare, etapa trecută.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: superliga etapa 28 fotbal