x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB întâlnește Farul Constanța în derbiul Superligii de fotbal

FCSB întâlnește Farul Constanța în derbiul Superligii de fotbal

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2024   •   16:15
FCSB întâlnește Farul Constanța în derbiul Superligii de fotbal
Sursa foto: FCSB

FCSB întâlnește Farul Constanța luni, în derbiul etapei a 24-a din Superliga de fotbal. În cazul unei victorii, bucureștenii își vor consolida prima poziție în clasament. Tot luni se joacă meciul FC Voluntari-FC Hermannstadt.

Partida FCSB - Farul Constanța va începe la ora 20.00, pe Arena Națională. Bucureștenii ocupă prima poziția în clasamentul Superligii. Ei au un avans considerabil față de echipele aflate pe locurile 2 și 3. FCSB are 50 de puncte din 23 de meciuri, în timp ce CFR Cluj și Rapid București au fiecare 42 de puncte și 24 de partide disputate. În cazul în care va obține o nouă victorie, FCSB își va mări diferența la 11 puncte.

Tot luni, de la ora 17.00, va fi meciul FC Voluntari-FC Hermannstadt. Ilfovenii sunt implicați în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce ardelenii încearcă să se califice în play off.

Șase partide din etapa a 24-a a Superligii s-au desfășurat în weekend. Vineri, FC Botoșani a învins Poli Iași cu 2-1, iar FCU Craiova a trecut, cu același scor de Dinamo București.

Sâmbătă, Rapid București a învins Oțelul Galați, pe teren propriu, cu 2-1, iar CFR Cluj s-a impus în deplasare, în meciul cu Petrolul Ploiești, tot cu 2-1.

Duminică au fost consemnate rezultatele U Cluj-UTA Arad 1-3 și Sepsi Sf.Gheorghe-Univ.Craiova 1-3.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: superliga FCSB farul