x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga de fotbal: U Cluj întâlnește UTA, iar Univ. Craiova joacă la Sf.Gheorghe

Superliga de fotbal: U Cluj întâlnește UTA, iar Univ. Craiova joacă la Sf.Gheorghe

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2024   •   14:20
Superliga de fotbal: U Cluj întâlnește UTA, iar Univ. Craiova joacă la Sf.Gheorghe
Sursa foto: Hepta

U Cluj întâlnește UTA Arad, iar Univ. Craiova joacă la Sf.Gheorghe, cu Sepsi. Este vorba despre meciurile de duminică din etapa a 24-a a Superligii de fotbal. Primele patru meciuri ale etapei, desfășurate vineri și sâmbătă, s-au încheiat cu același scor, 2-1.

Prima partida a zilei se va desfășura la Cluj-Napoca de la ora 13.00. U Cluj are 32 de puncte și se află pe locul 8 în clasament, în timp ce UTA ocupă locul 12 cu 27 de puncte.

Partida Sepsi Sf.Gheorghe-Univ.Craiova va începe la ora 15.30. Gazdele au 33 de puncte și se află pe poziția a șasea, ultima care asigură prezența în play off. Oltenii sunt pe locul 5 cu 34 de puncte.

Sâmbătă, Rapid București a învins Oțelul Galați, pe teren propriu, cu 2-1. Rapid a egalat la puncte echipa de pe locul 2, CFR Cluj, iar gălățenii au suferit prima înfrângere în deplasare din actuala ediție a Superligii.

Tot sâmbătă s-a desfășurat partida Petrolul Ploiești-CFR Cluj. Oaspeții au câștigat cu 2-1, golul victoriei fiind înscris în minutul 94.

Vineri s-au disputat primele partide ale etapei a 24-a. FC Botoșani a învins Poli Iași cu 2-1, iar FCU Craiova a trecut, cu același scor de Dinamo București.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: superliga fotbal