x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga de fotbal: FCSB întâlnește astăzi UTA, iar CFR se confruntă cu Farul

Superliga de fotbal: FCSB întâlnește astăzi UTA, iar CFR se confruntă cu Farul

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2024   •   11:40
Superliga de fotbal: FCSB întâlnește astăzi UTA, iar CFR se confruntă cu Farul
Sursa foto: FCSB

Trei meciuri se joacă duminică în Superliga de fotbal. FCSB joacă în fața suporterilor cu UTA după ce la mijlocul săptămânii a obținut calificarea în Europa League. Celelalte întâlniri sunt FC Botoșani-Petrolul Ploiești și Farul Constanța-CFR Cluj.

Prima partidă a zilei va fi cea de la Botoșani. De la ora 16.30, FC Botoșani, locul 14 în clasament, se va confrunta cu Petrolul Ploiești, locul 7.

Apoi, de la 18,45 va începe întâlnirea dintre Farul Constanța și CFR Cluj. Constănțenii se află pe locul 9, în timp ce clujenii ocupă poziția a 6-a.

FCSB va juca în fața propriilor suporteri de la ora 21.30. Va primi vizita formației UTA Arad, echipă aflată pe locul 12 în clasamentul Superligii. FCSB are un început prost de campionat și ocupă locul 15, penultimul în Superliga.

Vineri, în prima partidă a etapei a VIII-a Oțelul Galați a învins pe teren propriu formația Sepsi Sf.Gheorghe. Scorul partidei a fost 2-0. Sâmbătă s-au disputat meciurile Hermannstadt-Poli Iași 6-2 și Univ.Craiova-Rapid București 1-1.

(sursa: Mediafax)

×