x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi OSK remiză pe teren propriu cu FC Voluntari în primul meci al etapei 20 din Superligă

Sepsi OSK remiză pe teren propriu cu FC Voluntari în primul meci al etapei 20 din Superligă

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2022   •   23:45
Sepsi OSK remiză pe teren propriu cu FC Voluntari în primul meci al etapei 20 din Superligă
Sursa foto: Hepta

După victoria categorică din Cupa României, cu 4-0, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe nu a mai reușit să repete performanța și în campionat, remizând cu aceași FC Voluntari, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în primul meci al rundei cu numărul 20 al Superligii.

Covăsnenii au jucat mai bine în prima parte a meciului și au izbutit să deschidă scorul în minutul 20 prin Tudorie au început mai bine meciul și au deschis scorul în minutul 20, prin Alexandru Tudorie. În urma unui corner, mingea a ajuns în fața porții, la 3-4 metri, de unde Tudorie nu a avut probleme în a marca.

Gazdele au dominat restul reprizei și chiar o parte din cea secundă, însă FC Voluntari a dat lovitura, după ce reușise să echilibreze meciul, punând presiune în fața careului advers.


După câteva ocazii la poarta lui Sepsi, FC Voluntari a egalat prin Nemec, care a marcat în minutul 76, cu o lovitură de cap, servit bine de Merloi.

Sepsi OSK a obținut un punct ce o urcă pe moment pe locul 6, cu 29 de puncte, la egalitate cu Petrolul, care e pe 7.

FC Voluntari rămâne pe locul 9 cu 25 de puncte din 20 de meciuri disputate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: superliga sepsi osf fc voluntari