x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Suporterii rapidişti cer conducerii clubului excluderea lui Dănuţ Coman

Suporterii rapidişti cer conducerii clubului excluderea lui Dănuţ Coman

19 Mar 2012   •   18:49

Reprezentantii suporterilor echipei Rapid au solicitat conducerii clubului, in cadrul intalnirii de luni seara de la stadionul Giulesti, ca portarul Danut Coman sa fie dat afara dupa ce in meciul cu Concordia Chiajna a aruncat cu o sticla in galeria formatiei giulestene.

Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti (LSR), Gheorghe Raducanu, a declarat ca gestul lui Coman este "inacceptabil".
"La intalnirea din aceasta seara au fost prezenti liderii tuturor grupurilor care formeaza galeria Rapidului precum si reprezentantii celorlalti suporteri care stau de obicei in alte zone ale stadionului. In unanimitate s-a hotarat ca Dani Coman nu va mai fi tolerat in poarta Rapidului. Am cerut conducerii sa il dea afara. Ce a facut el este inpardonabil si inacceptabil, nu are niciun fel de scuza", a spus liderul suporterilor giulesteni.

Cunoscut sub numele de Gigi Corsicanu, reprezentantul suporterilor a adaugat ca daca Danut Coman va continua sa apara in poarta formatiei Rapid "scandalul va lua amploare".
"Bineinteles ca George Copos si ceilalti reprezentanti ai clubului care au fost prezenti au spus ca nu se poate ca portarul sa plece. Dar eu sper ca Razvan Lucescu este constient ca fara sprijinul suporterilor nu poate realiza nimic, cu atat mai putin sa castige titlul. Daca va continua sa il titularizeze scandalul va lua amploare si mai mare. Noi ne dorim performanta, la fel ca si Razvan, dar fara Dani Coman", a precizat Gigi Corsicanu.

Presedintele LSR a cerut scuze familiei portarului Danut Coman in numele suporterilor rapidisti pentru injuriile care i-au fost adresate in timpul partidei cu Concordia Chiajna. Cu toate acestea, Corsicanu a mentionat ca Danut Coman nu poate fi iertat pentru gestul sau.
"Eu, in numele tuturor suporterilor rapidisti, cer scuze familiei lui Coman. Indiferent de ce a facut el, acele injurii nu isi au locul. Dar Coman nu poate fi iertat. Niciun jucator al Rapidului nu a facut un asemenea gest, sa arunce cu un obiect spre galerie. Doar Fane Tara a avut un conflict cu galeria inainte de Revolutie, daca tin bine minte dupa un meci cu Slatina. Atunci s-a urcat pe gard si a sarit la bataie cu suporterii. A fost linistit repede, ca sa spun asa. Si sa se tina cont de faptul ca Tara este o legenda a Rapidului", a precizat Gigi Corsicanu.

La finalul intalnirii niciun oficial al FC Rapid nu a dorit sa faca declaratii.

Portarul Danut Coman a intrat intr-un conflict cu suporterii rapidisti, in minutul 83 al partidei cu Concordia Chiajna, scor 0-1, dupa ce a fost injurat in mai multe randuri de acestia. Galeria rapidista, nemultumita de jocul echipei, a inceput sa il injure pe portar, care a raspuns nervos, pentru ca in cele din urma sa aruce cu o sticla de apa spre suporteri.

In acel moment fanii au izbucnit si au scandat: "Afara, afara din Giulesti" si au adresat injurii portarului si familiei acestuia. Pana la finalul meciului, la fiecare atingere de balon, Coman a fost huiduit si injurat.
Mediafax

×
Subiecte în articol: rapid dani coman