x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Surprize sau confirmări?

Surprize sau confirmări?

de Dragos Stoica    |    21 Sep 2011   •   21:00
Surprize sau confirmări?

Egalul inregistrat de Dinamo in campionat cu Rapid a tensionat destul apele in Soseaua Stefan cel Mare. Chiar daca 'alb-rosiii' au ramas tot pe primul loc, Liviu Ciobotariu a avut parte de o noua sarja de intepaturi venite dinspre Cristi Borcea, pre­se­din­tele executiv fiind cel care n-a sus­ti­nut de la bun inceput ideea transfor­marii interimatului sau in mandat definitiv pe banca 'cainilor'. In aceste conditii, orice potential pas gresit in partida de azi, contra divizionarei secunde Luceafarul Oradea, care va incepe la 21:15, i-ar putea fi fatala tehnicianului.

Cum in teorie adversarul ar fi ceva mai accesibil decat la o partida din primul esalon, Ciobota­riu il va arunca in lupta pe Marius Alexe, care si-a revenit dupa o perioada mai lunga de pauza. 'Sunt foarte bucuros ca sunt sanatos si sper sa revin cat mai repede pe teren, poate chiar maine, cu Luceafarul Oradea. Sper ca am trecut peste momentele grele. Dinamo la fiecare inceput de sezon isi propune Cupa si campionatul. Despre Luceafarul stim foarte putine lucruri. Este o nou-promovata in Liga a II-a, dar au avut rezultate destul de bune in acest inceput de campionat. In asemenea meciuri nu este niciodata usor, pentru ca adversarii vin sa dea totul si nu au nimic de pierdut', a spus ieri Alexe. De asemenea, Ciobotariu a apelat pentru aceasta partida si la mijlocasul Raphael Stanescu, care in mod normal face parte din echipa secunda a lui Dinamo.

Steaua va juca de la 20:30, la Buzau, contra Sanatatii Cluj, ardelenii legitimandu-l special pentru aceasta partida pe Ionel Ganea. O alta tinta a clujenilor, fundasul Cosmin Contra, a declinat ieri oferta facuta de echipa din Liga a III-a.

'M-am retras de trei ani, dar am mai jucat din cand in cand in Liga a IV-a. In ultimele sase luni nu m-am antrenat insa deloc, asa ca nu puteam sa ma duc acolo si sa-i incurc aiurea pe oameni, ba poate sa ma fac si de rusine. Nu cred ca as putea face fata in acest moment', a spus Contra.

Gol Mitea
Singura echipa de prima liga care a parasit deja competitia este CS Mioveni, argesenii fiind invinsi marti de Gaz Metan Severin, scor 4-1, dupa executarea loviturilor de departajare. Tot marti, FC Bra­sov a trecut de FCM Bacau (Liga 2), scor 2-0, dupa prelungiri, prin golurile inscrise Buga (’93) si Ma­chado (’103). Petrolul a invins-o pe Concordia Chiajna, cu scorul de 4-1, in urma reusitelor semnate de Popa (’8), Komazec (’66), V. Ne­gru (’71) si Mitea (’84), respectiv Cl. Dumitrescu (’18). Nicolae Mi­tea s-a aflat marti la prima apa­­ri­tie intr-un meci oficial in ul­timii doi ani. Introdus pe teren in minutul 65, acesta a avut nevoie doar de 19 minute pentru a mar­ca, precedenta sa reusita da­tand din aprilie 2007, de pe vremea cand inca mai evolua la Ajax Amsterdam.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei fotbal intern