x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern TAS a respins cererea CFR Cluj, meciul cu Universitatea Cluj se joacă astăzi

TAS a respins cererea CFR Cluj, meciul cu Universitatea Cluj se joacă astăzi

18 Mai 2012   •   10:53
TAS a respins cererea CFR Cluj, meciul cu Universitatea Cluj se joacă astăzi

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins cererea CFR Cluj de suspendare a deciziei comisiilor LPF care au hotarat ca derbiul orasului Cluj-Napoca sa se rejoace, in urma incidentelor din 8 mai, astfel ca partida va avea loc asa cum a reprogramat-o liga, astazi, de la 21.30, pe Cluj Arena.

Comisia de Disciplina a decis, vineri, 11 mai, ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, intrerupt, in minutul 27, in urma unei incaierari intre jucatorii celor doua echipe, sa se rejoace incepand din minutul 1, astfel ca LPF a programat intalnirea pentru vineri, la ora 21.30. Marti, Comisia de recurs a mentinut decizia, iar CFR Cluj, care solicita sa castige la masa verde cu 3-0, s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, cerand suspendarea decizie comisiilor LPF.

"Propriu-zis, CFR nu este sanctionata, deci nu poate face un apel la TAS. Ei au facut apel la TAS, dar fara sa aiba dreptul. Pe langa acel apel declarativ, ei au facut o cerere de suspendare a hotararilor date de cele doua comisii, de Disciplina si de Recurs. TAS-ul se va pronunta maine (n.r. - vineri) in privinta acestei cereri de suspendare a deciziei. Daca ei anuleaza judecata, nu se mai joaca meciul. Si ne trezim intr-un caz complicat, deoarece meciul nu mai poate fi programat, conform regulamentului", a explicat, joi, avocatul LPF, Catalin Ciubota. (Mediafax)

×