x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ţicleanu: "Universitatea nu va muri"

Ţicleanu: "Universitatea nu va muri"

15 Ian 2011   •   13:06
Ţicleanu: "Universitatea nu va muri"
Sursa foto: /Intact Images

Aurel Ţicleanu a vorbit în această dimineaţă pentru prima oară din postura de preşedinte interimar al Universităţii Craiova, declarând că este optimist că gruparea olteană va trece peste criza pe care o traversează în acest moment.

"Vom avea zilele următoare o conferinţă în care vom vorbi mai mult, tot ce pot să îi asigur pe suporterii acestei echipe minunate este că Universitatea nu va muri. Vom muri noi, se vor duce generaţii, dar Universitatea va rămâne în viaţă. Vom face totul pentru ca lucrurile să meargă bine", a spus Ţicleanu.

"Sunt convins că vom găsi bani ca să plătim apa, gazele şi cele necesare. Vom avea în zile acestea o discuţie cu toţi jucătorii şi sunt convins că vor înţelege situaţia de la club, vom trece cu bine peste această perioadă", a spus şi noul manager sportiv al Craiovei, Laurenţiu Reghenchamf.

Jucătorii echipei Universitatea Craiova vor pleca duminică, pentru şapte zile, într-un cantonament la Govora, în judeţul Vâlcea, urmând ca la sfârşitul lunii ianuarie să meargă în cantonamentul stabilit de vechea conducere tehnică, în Antalya.

×