x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tiger Woods a divorţat de modelul suedez Elin Nordegren

Tiger Woods a divorţat de modelul suedez Elin Nordegren

de Mihai Morcovescu    |    24 Aug 2010   •   00:00
Tiger Woods a divorţat de modelul suedez Elin Nordegren
Sursa foto: /Reuters

Celebrul jucător de golf Tiger Woods a divorţat de soţia sa, modelul suedez Elin Nordegren, după şase ani de căsnicie.
Sentinţa a fost pronunţată de un tribunal din Florida şi a fost făcută publică de avocaţii celor doi.

"Suntem trişti că mariajul nostru s-a încheiat şi ne dorim reciproc tot ce este mai bun în viitor", au declarat cei doi în comunicatul comun pe care l-au dat publicităţii, subliniind că vor avea custodia comună a copiilor lor, Sam Alexis (3 ani) şi Charlie Axel (1 an). "Deşi nu mai suntem căsătoriţi, rămânem părinţii celor doi copii minunaţi şi fericirea lor a fost şi va rămâne mereu extrem de importantă pentru noi. În săptămânile şi lunile care vor urma va trebui să ne obişnuim cu noua situaţie, care nu va fi deloc uşoară pentru copii. De aceea, viaţa noastră privată va fi principala preocupare", au mai precizat cei doi.

Dirvorţul survine la puţin timp după ce Woods a înregistrat cel mai slab rezultat din cariera sa profesionistă: penultimul loc la turneul de la Akron, Ohio.

Avocatul lui Elin a anunţat că nu vor fi oferite detalii în privinţa termenilor divorţului, însă presa americană susţine că aceasta ar urma să primească între 100 şi 500 de milioane de dolari.

În noiembrie 2009, Woods a fost spitalizat pentru scurt timp după un accident rutier suferit la ieşirea de la locuinţa sa din Orlando (Florida). Acest incident a fost doar începutul unui imens scandal în care a fost implicat, scandal declanşat de o serie de dezvăluiri legate de legături extraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme pentru adulţi pe care vedeta americană le-a avut în timpul căsniciei. Din acel moment, tabloidele de scandal s-au ocupat doar de găsirea presupuselor amante ale sportivului.

Forţat de împrejurări, Tiger Woods se retrage "temporar" la 11 decembrie. Dispare apoi din viaţa publică şi pierde mulţi sponsori. El reapare la 19 februarie, la televiziune, unde le cere scuze fanilor şi familiei: "Am fost infidel. Am avut aventuri. Am înşelat şi vina îmi aparţine în întregime". Ulterior, Woods anunţă că merge la terapie - pentru dependenţă sexuale, conform presei.

Sportivul revine pe terenul de golf în luna aprilie, însă are un sezon "negru", chiar dacă rămâne numărul 1 mondial. După umilitorul penultim loc de la Akron, campionul a ocupat locul 28 în campionatul PGA în urmă cu opt zile.

Tiger Woods a devenit cel mai mare jucător de golf din istorie după ce a doborât toate recordurile: a fost cel mai tânăr câştigător de Masters, cel mai tânăr număr 1 mondial, cel mai tânăr jucător de golf care a câştigat 50 de turnee în circuitul nord-american şi primul sportiv miliardar din istorie.

×
Subiecte în articol: stiri