x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Totuşi, pe Arena Naţională

Totuşi, pe Arena Naţională

de Vicentiu Neagoe    |    30 Ian 2012   •   21:00
Totuşi, pe Arena Naţională

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, insista pe langa Mircea Sandu sa-l lase sa joace in continuare pe Arena Nationala, Steaua neavand alternativa. Fiindca se apropie data de 1 martie, la care FRF intentioneaza sa inchida stadionul, ca sa-l pregateasca pentru finala Europa League, de la 9 mai, stelistii si-au dat seama ca nu au unde sa joace.

Pe langa problema gazonului, unul care necesita sa fie schimbat, mai exista si alte detalii care trebuie rezolvate inaintea ultimului act din competitia continentala intercluburi numarul 2, si de aceea federatia intentiona sa inchida arena. Ieri-dimineata insa, pe adresa Federatiei Romane de Fotbal a sosit o instiintare prin care UEFA obliga forul nostru sa lase Steaua sa joace pe Arena Nationala. Intentia federatiei era ca amicalul Romania – Uruguay, programat la date de 29 februarie, sa fie ultimul meci disputat pe fostul 'Lia Manoliu' inainte de finala.

Pe data de 1 martie vor veni in inspectie oficiali ai UEFA, pentru a verifica stadionul, Mircea Sandu vrand ca pana la acea data totul sa fie ca la carte. Stelistii au discutat recent cu oficiali ai Ministerului Apararii despre revenirea echipei in Ghencea. Staff-ul tehnic e interesat mai ales de facilitatile de antrenament din baza traditionala a clubului. Becali planuia sa inchirieze Ghencea pentru antrenamente, pentru cantonamente si pentru jocurile contra unor adversare mai slab cotate, partidele care atrag publicul urmand sa se joace in continuare pe National Arena, datorita capacitatii duble a acestuia, 55.000 de locuri, deci a incasarilor mai mari din vanzarea biletelor.

O alta varianta ar fi fost Cluj Arena, care apartine Consiliului Judetean Cluj, dar acolo gazonul este foarte prost. Mircea Sandu incearca totusi sa-i convinga pe stelisti sa renunte la Arena Nationala si sa dispute macar meciurile din campionat in Ghencea, dar incercarea 'Nasului' are putini sorti de izbanda.

×
Subiecte în articol: fotbal intern