x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Transfer de senzație realizat de Universitatea Craiova! A repatriat un stelist de 7 milioane de euro

Transfer de senzație realizat de Universitatea Craiova! A repatriat un stelist de 7 milioane de euro

20 Feb 2018   •   08:10
Transfer de senzație realizat de Universitatea Craiova! A repatriat un stelist de 7 milioane de euro

Fostul fundaş de la FCSB şi-a găsit echipă în România! Universitatea Craiova l-a împrumutat pe Florin Gardoş, scrie Fanatik.

 

Florin Gardoş a revenit în fotbalul românesc, urmând să evolueze la Universitatea Craiova până la finalul acestei stagiuni. Conform contractului, fundaşul îşi poate renegocia un alt angajament la expirarea acestuia, care să se întindă pe mai multe sezoane.

În vara anului 2014, Florin Gardoş era vândut de FCSB în Premier League, la Southampton, în schimbul sumei de 6,8 milioane de euro. La scurt timp după transfer, fundaşul a suferit o accidentare urâtă, apoi nu a reuşit să se impună la revenire. În 2016 s-a accidentat din nou şi iarăşi recuperarea a fost una anevoioasă.

"A fost un început de an stresant, cu discuții telefonice interminabile și mulți nervi, dar în final am ales să merg acolo unde am fost dorit cel mai mult. Așa că, atâta timp cât pasul este spre teren, nu poate fi un pas înapoi. Și atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simți fotbalist. Liga 1, m-am întors! Universitatea Craiova, bine te-am găsit", a scris Gardoș pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Florin Gardoş universitatea craiova