x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tridentul ameninţător

Tridentul ameninţător

05 Dec 2011   •   21:00
Tridentul ameninţător

Liderul la zi din Liga 1, Dinamo, nu are deloc parte de un final linistit de se­zon. Cele doua urmaritoare, CFR Cluj si Rapid, s-au impus lejer in con­frun­tarile cu Dacia Mioveni si res­pectiv Sportul Studentesc, apropiindu-se din nou amenintator de trupa din "Stefan cel Mare". Mai mult, dupa ce a confirmat in Europa League, aco­­lo unde se afla la un pas de o is­to­ri­ca patrundere in 16-imi, FC Vas­lui a castigat si derby-ul de pe teren pro­priu contra campioanei en-titre, Ote­lul, inscriindu-se in cursa de urmarire a liderului. Rapid a castigat derby-ul de cartier, cu Spor­tul, din Giu­lesti, intr-o atmosfera tensionata crea­ta de pro­testele fanilor ne­mul­tumiti de ul­timele rezultate si aflati in conflict cu portarul Danut Coman. "Dani Co­man este un baiat cerebral, care anali­zeaza totul foarte bine, are si el or­go­liile sale si vrea sa fie tratat cu respect. Tre­buie sa lase si Dani Co­man ceva de la el si suporterii ceva, pentru ca pa­na la urma toti avem ace­lasi in­teres, ca Rapidul sa castige si sa faca per­formanta", a declarat an­tre­norul se­cund al giulestenilor, Marian Rada. La randul sau, portarul Rapidului a vrut sa ignore criticile fanilor: "Im­portante sunt cele trei puncte si im­por­tant e ca echipa sa castige. Nu are im­portanta cine este apostrofat". Co­man a comentat si posibilitatea ama­narii primei etape din retur: "Sper sa nu se mai joace prima etapa din retur, meciul cu FC Vaslui, pentru ca am inteles ca urmeaza o pe­ri­oada cu temperaturi sub zero grade Celsius si terenurile vor fi impracticabile".

"Trebuia sa se termine si cu norocul Otelului, pe aruncat mingi catre inainte. Otelul a fost la Vaslui intr-o excursie, la fel ca si in Liga Campionilor"
Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

Ironii dinspre Vaslui
FC Vaslui a castigat duminica seara duelul contra Otelului, prilej pentru oamenii lui Adrian Porumboiu sa-si ironizeze adversarii cu care s-au luptat pentru titlu pana pe finalul sezonului trecut. "A fost un meci rar, in care fotbalul mai invinge si smecheria. Si in acest meci am invins-o pe Otelul. Am facut-o detasat, in conditiile in care noi veneam obositi de la meciul cu Lazio. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este clara. Ei nu au facut nimic altceva decat «bufa, bufa» si nu au reusit sa lege cinci pase. Daca nu-i mai ajuta arbitrii, e normal ca Otelul sa acuze", a declarat finantatorul Vasluiului.

×