x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern UEFA suspectează cinci meciuri din România de blat. Ce spune ofiţerul de integritate al FRF (VIDEO)

UEFA suspectează cinci meciuri din România de blat. Ce spune ofiţerul de integritate al FRF (VIDEO)

13 Dec 2012   •   14:49
UEFA suspectează cinci meciuri din România de blat. Ce spune ofiţerul de integritate al FRF (VIDEO)

Ofiţerul de integritate al FRF, Ioan Hurdubaie, a declarat, într-o conferinţă de presă, că UEFA a comunicat forului român că există suspiciuni în privinţa a cinci meciuri din Liga a II-a din România.

"În cele 14 luni de activitate, am solicitat structurii de integritate a UEFA informaţii privind 19 meciuri din Liga I şi a II-a, care au prezentat unele suspiciuni şi ca urmare a verificărilor efectuate ni s-a comunicat că în 14 jocuri rezultatul a fost negativ, în sensul că nu au existat suspiciuni, iar la cinci meciuri rezultatul a fost pozitiv", a spus Hurdubaie, care a precizat că trei dintre jocuri s-au disputat în 2010 şi unul în aprilie 2012.

"Au fost trei meciuri în 2010, Arieşul Turda - UTA, FC Botoşani - FC Snagov, Steaua II - FC Snagov şi un meci în aprilie 2012, în Liga a II-a, Callatis Mangalia - Viitorul Constanţa", a explicat ofiţerul de integritate al FRF.

Hurdubaie a mai spus că în afara partidelor menţionate, UEFA a mai informat FRF cu privire la meciurile Gaz Metan Severin - FC Oradea, din septembrie 2011, Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu, din 7 octombrie, şi FC Brăila - Farul Constanţa, din 17 noiembrie. "Din verificările efectuate (n.r. - de Comisia de Integritate a FRF), nu au rezultat elemente deosebite din care să rezulte necesitatea luării unor măsuri disciplinare", a conchis Ioan Hurdubaie.

Rezumatul meciului CS Botoşani - FC Snagov 5-0


Rezumatul meciului Callatis Mangalia - Viitorul Constanţa 1-5

×
Subiecte în articol: blaturi fotbal uefa frf liga i liga a II-a