x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Uhrin a semnat pe un an şi jumătate cu Timişoara

Uhrin a semnat pe un an şi jumătate cu Timişoara

13 Dec 2010   •   15:50
Uhrin a semnat pe un an şi jumătate cu Timişoara
Sursa foto: /Intact Images
142292-uhrin-intact-images-20081113174423055.jpg

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a ajuns în această după-amiază la un acord cu tehnicianul Dusan Uhrin, care a semnat un contract pe un an şi jumătate cu gruparea bănăţeană. Uhrin se va afla pentru a doua oară la cârma Timişoarei, după ce i-a mai condus pe violeţi în sezonul 2007-2008, când Marian Iancu a renunţat la el nemulţumit de rezultatele echipei.

"Lucrurile sunt aproape clare, mai sunt doar câteva mici detalii de pus la punct, dar totul va fi în regulă. Voi lucra cu acelaşi staff, nu voi schimba mare lucru pentru că aceşti oameni cunosc echipa foarte bine. Avem poziţia a doua şi trebuie să ne dorim să jucăm în Europa. Avem însă doar 5 puncte până la primul loc şi vor depinde multe lucruri de mine şi de jucători. Toată lumea speră la titlu, trebuie să ne jucăm şi noi şansa noastră. Am vorbit cu o parte a jucătorilor şi le-am spus că trebuie să fim pregătiţi şi concentraţi", a spus Uhrin.

"Uhrin a semnat, din acest moment e antrenorul echipei. Obiectivul trebuie să fie oarecum atent de analizat şi de stabilit. E antrenor nou, mai sunt puţini jucători din cei pe care îi cunoaşte. Trebuie să fim temperaţi. A semnat pe un an şi jumătate cu posibilitate de prelungire", a spus şi finanţatorul Marian Iancu la Digi Sport.

×