x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ultima impresie. Contează?

Ultima impresie. Contează?

14 Noi 2011   •   21:00
Ultima impresie. Contează?

In decorul montan din Austria, reprezentativa Romaniei va incheia in aceasta seara, contra Greciei, un nou sezon ratat. Fata de partida din Belgia, pierduta cu 1-2, selectionerul Victor Piturca anunta mai multe schimbari in echipa.

Fortat de absenta lui Daniel Niculae, lasat sa vina duminica in Bucuresti pentru a-si boteza fetita, Piturca l-a chemat pe golgeterul la zi al Ligii 1, atacantul dinamovist Marius Niculae, despre care inaintea amicalului de la Liege declarase ca este un jucator prea lent pentru strategia sa.
Ar mai fi de semnalat ca Tatarusanu va fi inlocuit in poarta de Silviu Lung junior, iar ca atacul va cadea in responsabilitatea tridentului Torje – Mazilu – Tanase.

Tricolorii au efectuat ieri la pranz antrenamentul oficial pe micutul stadion din Altach, care are doar 8.500 de locuri, sedinta de pregatire desfasurandu-se pe un frig patrun­za­tor, la doar 3 grade Celsius.

De partea cealalta, calificata direct la turneul final al CE din Ucraina si Polonia, nationala Greciei se va prezenta la confruntarea cu Romania intr-o formula experimentala.
Selectionerul portughez, Fernando Santos, isi va lasa acasa toate piesele grele de peste hotare, dar si numele grele din campionatul intern, care se pregatesc de marele derby, Olym­piakos – Panathinaikos, programat in acest week-end. Astfel, in primul "11" al Greciei si-ar putea face loc si trei debutanti, portarul de doar 17 ani, Stefanos Kapino, fundasul central Malezas si aparatorul lateral stanga, Giannoulis.

Santos: "Vor juca mai multi tineri"
Intr-un interviu acordat cotidianului Sport, selectionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat: "Meciul cu Romania are un rol important in planul nostru de pregatire pentru Euro 2012. Voi da posibilitatea si altor jucatori, unii dintre ei tineri, sa evolueze. La meciul cu Rusia am fost multumit de unele aspecte, de altele nu, si tocmai pe acestea din urma vom incerca sa le remediem. Nu vreau sa mai vad acele erori. Nu jucam contra Romaniei ca sa pierdem, de fiecare data vrem sa dam totul si sa castigam. Legat de sirul de 17 meciuri fara infrangere, pot sa spun ca nu vanam vreun record, dar reprezentam Grecia si vreau ca la final tabela sa arate un rezultat po­zitiv", a spus tehnicianul portughez.

×
Subiecte în articol: amical romania-grecia