x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Unirea Urziceni îi cere scuze Astrei după ce Galamaz a ajuns la Steaua

Unirea Urziceni îi cere scuze Astrei după ce Galamaz a ajuns la Steaua

27 Aug 2010   •   00:00

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul Unirea Urziceni i-a cerut scuze patronului  Astrei, Ioan Niculae, pentru "neconcordanţele apărute pe parcursul negocierilor" privind transferul fundaşului George Galamaz, care a semnat iniţial cu gruparea ploieşteană, dar va ajunge până la urmă la Steaua.

"Am fost prea sentimentali şi am cedat în faţa presiunilor unui jucător, astfel ca înţelegerea iniţială nu a mai putut fi respectată", anunţă conducerea Unirii Urziceni.

Pe site-ul oficial al Astrei a fost anunţat, marţi, că gruparea ploieşteană i-a transferat de la Urziceni pe Apostol, Rusescu şi Frunză, care se vor alătura altor 3 jucători ai ialomiţenilor, Galamaz, Marinescu şi Ricardo, care semnaseră deja cu o săptămână în urmă. Marţi seara, Ioan Niculae a declarat că actul de transfer al lui Galamaz la Astra a dispărut şi că, în consecinţă, nu mai este interesat de aducerea nici unui jucător de la Unirea.

Finanţatorul Stealei, Gigi Becali, a anunţat, joi, că George Galamaz a confirmat, prin impresarul său, că va veni la echipa din Ghencea.

×
Subiecte în articol: stiri