x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova a treia echipă românească eliminată din Conference League

Universitatea Craiova a treia echipă românească eliminată din Conference League

30 Iul 2021   •   07:56
Universitatea Craiova a treia echipă românească eliminată din Conference League

Universitatea Craiova a întâlnit joi seara, pe teren propriu pe KF Laci (Albania), în cea de-a doua manșă a turului 2 preliminar al UEFA Conference League. În tur albanezii câștigaseră cu 1-0. La olteni a debutat pe bancă Laurențiu Reghecampf. S-a încheiat 0-0 cu oltenii eliminați din competiție.

Primul șut pe poartă la pus la încercare pe Lazăr, care a fost la post și în minutul 24, la șutul din lovitură liberă a lui Mazrekaj.

Prima ocazie a oltenilor l-a avut în prim plan pe Vătăjelu, aflat însă în offside.

Cea mai mare ocazie a meciului vine din pasa în adâncime a lui Nistor, care l-a pus pe Koljic în situație iminentă de gol, în minutul 36. Bosniacul nu reușește însă să îl învingă pe Sherri.

În primele 20 de minute ale reprizei secunde, Laci a punctat la impresia artistică, fiind singura care a reușit să își creeze ocazii de poartă.

Ultimul sfert de oră le aparține oltenilor, care s-au mutat în careul advers, însă fără să concretizeze pe tabelă. Nici chiar cele 8-9 minute suplimentare nu au mai adus schimbarea scorului.

S-a încheiat 0-0 și Universitatea Craiova părăsește competiția, la prima evoluție pe banca tehnică a lui Laurențiu Reghecampf, și se alătură lui FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Universitatea Craiova: Lazar - Vlădoiu, Găman, Marius Constantin, Vătăjelu - Nistor, Screciu, Bic - Gustavo Vagenin, Koljic, Bancu
Rezerve: Pigliacelli, Denis Rusu, Bălașa, Mateiu, Ofosu, Markovic, Fedele, Mărieș, Vasile Constantin, Cîmpanu, Căpățână, Mitran
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

KF Laci: Sherri - Velija, Lushkja, Malota, Roganovic - Shehu, Ignjatovic, Ardit Deliu - Zarubica, Mazrekaj, Guindo
Rezerve: Dajsinani, Prengaj, Qato, Bytyqi, Sulovari, Arber Deliu, Ziko, Zulfiju
Antrenor: Shpetim Duro

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea craiova