x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern UTA Arad - Rapid București, remiză cu gol egalizator al giuleștenilor marcat în ultimul minut de joc

UTA Arad - Rapid București, remiză cu gol egalizator al giuleștenilor marcat în ultimul minut de joc

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2022   •   23:40
UTA Arad - Rapid București, remiză cu gol egalizator al giuleștenilor marcat în ultimul minut de joc
Sursa foto: Facebook UTA Arad

UTA Arad a ratat duminică obținerea tuturor celor 3 puncte din meciul cu Rapid București de pe teren propriu, după ce giuleștenii au reușit să egaleze din penalty, în minutul 90+7, prin Dugandzic. S-a încheiat 1-1 (1-0), egal care îi duce pe feroviari pe podiumul Superligii, după etapa a 21-a.

Rapid a bifat prima ocazie a meciului, șutul lui Ioniță de la marginea careului fiind parat de Iacob.

UTA a fost la un pas de a deschide scorul mai târziu, Hoxhallari nereușind să fructifice o greșeală a portarului Moldovan.

Iacob a parat apoi din nou, în minutul 36, șutul lui Emmers, însă Otele nu a mai ratat, în minutul 40, trimițând din prima în poartă mingea pasată de Ubbink.

Isac a fost la un pas de a dubla avantajul, pe finalul reprizei, însă Moldovan a fost pe fază și a respins peste poartă.

Iacob a intervenit salvator în debutul reprizei secunde, la lovitura de cap a lui Săpunaru din minutul 51.

Marcel Bîrsan a dictat penalty pentru Rapid, când, în minutele de joc suplimentare, Maxim l-a faultat în suprafața de pedeapsă pe Grigore. Dugandzic a fructificat ocazia și l-a învins pe Iacob, închizând tabela de marcaj la 1-1 (min. 90+7) și aducând giuleștenilor un punct ce îi plasează pe locul 3 în clasament, cu 38 de puncte.

UTA Arad rămâne pe locul 15, cu 19 puncte.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: uta arad rapid bucuresti superliga