x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Va lucra Forminte cu Bellu?

Va lucra Forminte cu Bellu?

29 Iun 2010   •   00:00

Antrenorul lotului olimpic feminin de gimnastică, Octavian Bellu, a de­cla­rat că e posibilă revenirea fostului teh­nician Nicolae Forminte în colectivul tehnic, o decizie urmând a fi luată azi.

"Nicolae Forminte va veni la federaţie, iar împreună cu tot colectivul tehnic, adică eu, Mariana Bitang şi Anca Grigoraş, dar şi cu preşedinte­le federaţiei, Adrian Stoica, vom pur­ta discuţii şi vom vedea ce e de făcut. Trebuie folosite toate resursele, chiar dacă obiectivul major este obţinerea de medalii olimpice, peste doi ani", a spus Bellu.

El a făcut referiri şi la actuala echi­pă feminină a României: "S-a tot spus de schimbul de generaţii, acesta a fost valabil cam tot timpul, iar principiile în gimnastică sunt cam ace­leaşi. Nu schimbul de generaţii e prima problemă. Nu cunosc bine echi­­pa, am văzut fetele la Interna­­­ţi­o­­nalele României şi la televizor, la Europene. Unele sunt în recuperare fizică după accidentări, altele lucrea­ză normal".

Octavian Bellu şi Maria­na Bitang au revenit la condu­cerea lo­tu­lui olim­pic feminin la înce­putul acestei luni. Decizia fede­raţiei de a-i rechema la lotul feminin nu a fost pe placul fostului antrenor, Nicolae For­minte, care a declarat că se retrage. După o lună, Nicolae For­min­te a precizat că a avut timp de gân­dire în concediu şi că doreşte să re­vină la pregă­tiri.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport