x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Varga: "Nu cred că returul mă va prinde la Sportul"

Varga: "Nu cred că returul mă va prinde la Sportul"

10 Ian 2011   •   12:19
Varga: "Nu cred că returul mă va prinde la Sportul"

Dacian Varga a făcut în această dimineaţă vizita medicală cu Sportul, dar nu crede că va juca şi în retur la gruparea din Regie. Mijlocaşul vrea neapărat să plece şi spune că s-ar duce şi la Rapid, echipă la care nu a putut să evolueze deloc în returul campionatului trecut.

"Nu cred că returul o să mă prindă la Sportul. Am venit doar să fac vizita medicală. Atâta timp cât nu s-a terminat perioada de pregătire, tot sper, nu e o problemă. Nu ştiu dacă a venit vreo ofertă. Eu sunt doar în programul echipei. Aş vrea să mă transfer unde sunt dorit, nu neapărat la o echipă din străinătate. Aş merge şi la o echipă din ţară, dacă mă doreşte şi va fi bine şi pentru mine şi pentru club. Iau în calcul orice ofertă", a spus Varga.

"Mi-ar plăcea să joc împotriva Şahtiorului, dar cu altă echipă. Orice jucător îşi doreşte să plece la mai bine, aşa sunt şi eu. Dacă va veni o ofertă de la Rapid, o voi lua în calcul, dar să nu se mai ajungă ca anul trecut. M-aş întoarce la Rapid după tot ce am păţit anul trecut, dar acum m-aş grăbi, n-aş mai sta până în ultima zi", a completat Varga.

Mijlocaşul nu este interesat de cine va ocupa postul de antrenor la gruparea bucureşteană: "Mă întrebaţi pe mine de antrenor, de parcă l-aş pune eu. Din partea mea să vină cine vrea, important e să facă treabă la Sportul".

×