x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vasluiul s-a despărţit de Liga Campionilor: 0-0 cu Twente Enschede, după 0-2 în tur

Vasluiul s-a despărţit de Liga Campionilor: 0-0 cu Twente Enschede, după 0-2 în tur

de Mihai Igirosanu    |    03 Aug 2011   •   19:31
Vasluiul s-a despărţit de Liga Campionilor: 0-0 cu Twente Enschede, după 0-2 în tur

Dupa ce a remizat aseara, la Piatra Neamt, 0-0, cu Twente, FC Vaslui a parasit Liga Campionilor exact precum o echipa dintr-un fotbal vai de el. Invinsi in tur, la Arnhem, cu 0-2, elevii lui Viorel Hizo (foto) au stat cuminti, la cutie, preferand sa se asigure ca vor obtine macar o remiza "de palmares" la prima participare sub insemnele celei mai prestigioase competitii europene.

In majoritatea timpului, moldovenii au aglomerat propria jumatate de teren, lasand ofensiva doar in seama lui Adailton, Temwanjera sau Sanmartean. Olandezii s-au lamurit repede ca romanii nu le pot pune probleme nici daca se joaca pana saptamana viitoare, astfel ca s-au complacut si ei intr-un joc de posesie, specific unui banal antrenament.

Pe final, antrenorul Viorel Hizo a "fortat" destinul, schimbandu-si fundasul stanga, pe Jovanovici, cu un alt fundas stanga, Milanov, sau introducandu-l pe fun­dasul Anang in locul ex­tremei Neagu.

Important este ca vasluienii sa fie proaspeti in ve­derea viitoarei etape din Liga 1, sezon in urma caruia spera sa se califice din nou in Liga Campionilor, pentru a mai fi partener de antrenament unui adversar.

×