x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Victor Becali infirmă transferul lui Mutu la Partizan Belgrad

Victor Becali infirmă transferul lui Mutu la Partizan Belgrad

30 Aug 2010   •   00:00

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, pentru agenţia Mediafax, că un jucător de nivelul lui Adrian Mutu nu se poate transfera la Partizan Belgrad, după ce presa sârbă anunţase venirea românului la campioana Serbiei. "Nu există nici o ofertă de la Partizan, nici măcar nu se pune problema asta. Sunt numai prostii. Cum să meargă un jucător de nivelul lui Mutu la Partizan? Nu este nimic adevărat", a declarat Becali.

Presa sârbă de luni a scris că eventuala venire a atacantului român Adrian Mutu la Partizan Belgrad ar reprezenta o adevărată "bombă" pe piaţa transferurilor, apreciind că jucătorul ar fi un câştig imens pentru campioana Serbiei, angrenată în Liga Campionilor.

"Singurul obstacol pentru venirea lui Mutu este faptul că el este suspendat pentru consum de sibutramină. Sosirea lui Mutu ar fi absolut de senzaţie, el este un jucător top-class şi ar fi un câştig imens pentru Partizan în Liga Campionilor dar şi în campionat", scrie Vecernje Novosti.

Duminică, presa de la Belgrad a anunţat că atacantul român, suspendat până în octombrie, va merge la campioana Serbiei, preşedintele clubului Partizan, Dragan Djurici, susţinând că tratativele sunt în desfăşurare.

×
Subiecte în articol: stiri