x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Week-end cu surprize de proporţii în Europa

Week-end cu surprize de proporţii în Europa

de Delia Gomoescu    |    13 Sep 2010   •   00:00
Week-end cu surprize de proporţii în Europa

Sfârşitul de săptămână nu a fost unul tocmai fericit pentru amatorii de pa­riuri. Surprizele s-au aflat la ele acasă în mai multe campionate europene.

"Bomba" serii de sâmbătă a explodat la Barcelona, unde campioana Spa­­niei a pierdut, 0-2, în faţa nou-pro­movatei Hercules, în etapa a doua din La Liga. Fără Cristi Pulhac, accidentat, dar cu nou-sositul Trezeguet titular, echipa din Alicante a făcut is­to­rie pe "Camp Nou". Eroul în­vin­gă­­torilor s-a numit Nelson Valdez. Pa­raguayanul a marcat ambele goluri, în minutele 26 şi 58, ultimul din pasa ex-stelistului Tiago Gomes. Pentru Bar­celona a fost primul eşec pe teren propriu după 16 luni. În schimb, pentru Esteban Vigo a fost "o victorie istorică". Tehnicianul lui Hercules, care în 2006 a condus pe Dinamo, a admis că nu se aştepta ca Bar­celona să nu izbutească nici mă­car un gol.

Rezultatele ieşite din comun n-au ocolit nici Italia. În runda a doua din Serie A, Milan a plecat învinsă de la Cesena, şi în acest caz fiind vorba tot despre o nou-promovată. Milanezii au pierdut cu 2-0, iar Ibrahimovici şi-a început cu stângul aventura în tricoul "rossonero", ratând un penalty pe final de meci. Şi pentru AS Roma, ziua de sâmbătă a fost cu ghinion. Adversara lui CFR Cluj în Liga Campionilor a fost spulberată de Cagliari, scor 1-5. E ade­vă­rat că romanii au jucat în inferiori­ta­te numerică din minutul 23, după ce Burdisso a fost eliminat.

În Anglia, surpriza s-a numit Everton. Condusă de Manchester United cu 3-1, for­ma­ţia din Liverpool a marcat de două ori în prelungiri, reuşind să egaleze. În Germania, Stuttgart, cu Marica doar rezer­vă, a bifat al treilea eşec consecutiv, 1-2 pe te­re­nul lui Freiburg, unde Max Nicu a evo­luat din minutul 49. Rezultate ne­aş­teptate şi în Portugalia: Benfica a pier­dut, 1-2 la Guimaraes, iar Spor­ting a re­mi­z­at, 0-0, acasă, cu Olhanense.

×
Subiecte în articol: stiri