x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Zece jucători dinamovişti, audiaţi în cazul torţelor din Ghencea

Zece jucători dinamovişti, audiaţi în cazul torţelor din Ghencea

28 Apr 2011   •   16:23
Zece jucători dinamovişti, audiaţi în cazul torţelor din Ghencea
Sursa foto: /Intact Images

Zece fotbalişti ai lui Dinamo, Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Găman, L.Ganea, Bălgrădean, Bordeanu, Cătălin Munteanu, Alexe şi Bărboianu, vor fi chemaţi, săptămâna viitoare, la Secţia 22 a Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiaţi în cazul introducerii de materiale pirotehnice pe stadion la meciul cu Steaua.

"Deocamdată nu se poate formula o acuzaţie asupra lor. Procedura e în curs de desfăşurare. Se vor identifica martori şi trebuie determinat cu precizie dacă e vorba de materiale pirotehnice. Se vor face verificări şi la stadion şi apoi cei zece vor fi chemaţia la audieri. Sunt anumiţi paşi care trebuie respectaţi. Jandarmeria a făcut doar o acţiune de constatare şi a trimis imagini cu jucătorii care aruncau materialele promoţionale, într-unul dintre ele aflându-se materiale pirotehnice", au declarat surse judiciare.

Jandarmeria Capitalei a sancţionat clubul Steaua cu suma de 50.000 de lei, iar firma de pază Shelter Security cu 500 de lei, pentru incidentele petrecute luni seară, la derbiul Steaua - Dinamo.

De asemenea, în urma analizării imaginilor primite de la Digi TV şi GSP TV, jandarmii au identificat zece jucători ai lui Dinamo care au aruncat cu materiale promoţionale în peluză, în zona destinată suporterilor stelişti.

Toate documentele întocmite cu privire la acest eveniment, imaginile puse la dispoziţie de cele două televiziuni, precum şi obiectele cu care s-a aruncat au fost predate de jandarmi poliţiştilor Secţiei 22, azi, pentru continuarea anchetei.

×
Subiecte în articol: liga 1 steaua - dinamo fotbal intern