x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Zicu vrea 7 puncte în primele trei meciuri din 2011

Zicu vrea 7 puncte în primele trei meciuri din 2011

11 Ian 2011   •   13:50
Zicu vrea 7 puncte în primele trei meciuri din 2011
Sursa foto: /Intact Images
146073-zicu-intact-images-20100830110949041.jpgIanis Zicu a efectuat primele antrenamente sub comanda antrenorului Duşan Uhrin şi consideră că FC Timişoara se află într-o poziţie bună în lupta pentru titlu, dar trebuie să confirme în etapele de debut din acest an, în care bănăţenii vor întâlni pe Gaz Metan Mediaş, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

 "Şansele la titlu sunt aceleaşi ca şi până acum, primele meciuri ne vor arăta care este realitatea. Dacă nu obţinem minim şapte puncte în primele trei partide, cred că va fi foarte greu să rămânem în lupta pentru titlu. Orice jucător îşi doreşte să câştige titlul, până la urmă cu asta rămâi la final de carieră. Până acum ne-au avantajat rezultatele celorlalte echipe şi ar fi păcat să nu profităm", a spus Zicu.

Golgheterul echipei bănăţene spune că abia aştepta să lucreze cu noul antrenor: "Suntem obişnuiţi cu schimbările, astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Nu ne rămâne decât să înţelegem ce vrea de la noi şi să aplicăm acele lucruri pe teren. Colegii mi-au spus că este un antrenor foarte bun, iar rezultatele obţinute în mandatul trecut la Timişoara demonstrează acest lucru. Nu are teamă de nimic, iar acest lucru dă încredere atât jucătorilor, individual, cât şi colectivului".

×