x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international 31 de huligani brazilieni, inculpaţi în Paraguay.

31 de huligani brazilieni, inculpaţi în Paraguay.

06 Iun 2011   •   06:04
31 de huligani brazilieni, inculpaţi în Paraguay.

Treizeci si unu de suporteri ai echipei braziliene FC Santos, identificati drept huligani, au fost inculpati, ei facand parte din grupul de 61 de persoane arestate, miercurea trecuta, in Paraguay, dupa returul semifinalei Copei Libertadores cu Cerro Porteno, a anuntat Parchetul din Asuncion, informeaza AFP.

"Dintre cei 58 de suporteri brazilieni detinuti, doar 31 au fost inculpati pentru tulburarea ordinii publice si pentru provocarea de rani grave", a anuntat procurorul Silvana Luraghi, care a cerut judecatorului sa-i plaseze in detentie preventiva.

Incidentele au survenit dupa meciul pe care Santos l-a terminat la egalitate, 3-3, la Asuncion, cu Cerro Porteno si s-a calificat in finala Copei Libertadores cu scorul general de 4-3.

Procurorul a precizat ca suspectii au fost identificati datorita camerei de securitate a unui restaurant, care a aratat agresiunile si pagubele produse de acestia.

Dupa plangerile mai multor comercianti din San Lorenzo, o suburbie a orasului Asuncion, fanii au fost interceptati de politia locala in timp ce calatoreau cu autocarul spre Brazilia.

×