x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international A înnebunit Săpunaru: A sărit să bată arbitrul şi stewarzii!

A înnebunit Săpunaru: A sărit să bată arbitrul şi stewarzii!

21 Apr 2011   •   13:37
A înnebunit Săpunaru: A sărit să bată arbitrul şi stewarzii!

Fundaşului român de la FC Porto, Cristi Săpunaru, nu-i priesc deloc derby-urile Benfica. Calificat în finala Cupei Portugaliei după victoria obţinută miercuri seară, scor 3-1, Săpunaru şi-a pierdut minţile după penalty-ul acordat adversarilor, a fost eliminat după fluierul final al meciului şi a sărit să-l bată pe arbitru şi apoi pe stewarzii de pe stadionul "Da Luz"!

Suspendat şase luni după ce a agresat un steward, tot la o partidă Benfica - Porto, internaţionalul român a fost implicat într-un alt scandal. Potrivit GSP.ro, Săpunaru a fost eliminat la finalul jocului după ce fusese schimbat la cerere, motivând că nu se mai află în condiţiile mentale ca să continue.

Fundaşul dreapta şi-a pierdut cumpătul în momentul în care, deşi scorul era 3-0 pentru Porto (golurile au fost marcate într-un interval de 11 minute!), arbitrul l-a sancţionat cu penalty, după un presupus fault în careu pe care l-ar fi comis asupra lui Saviola în minutul 80.

 

În aceeaşi fază a şi primit cartonaş galben pentru proteste. Antrenorul Villas-Boas l-a schimbat în minutul 87, dar Săpunaru nu s-a potolit şi, după fluierul final, a sărit din nou la gâtul centralului Xistra pentru a-i cere explicaţii şi a mai primit un cartonaş, fiind eliminat.

"Roşu de furie, Săpunaru a încercat să-i tragă un şut arbitrului, dar a fost tras înapoi de Kieszek. Imediat însă, a intrat în conflict cu stewarzii. Când l-a văzut, Beto nu l-a lăsat să-şi arunce tricoul fanilor lui Porto, iar team-managerul Valentim i-a băgat o mână în gât. Românul a împins cu pieptul un steward şi cu greu a fost potolit", scrie cotidianul O Jogo.

Pe 20 decembrie 2009, Săpunaru şi Hulk au fost protagoniştii unui incident asemănător, după ce Porto pierduse în campionat cu 1-0 duelul cu Benfica. Pe tunelul ce duce la vestiare, l-au bătut pe şeful stewarzilor, iar românul a primit iniţial 6 luni de suspendare. Clubul a făcut însă apel şi sancţiunea i-a fost redusă la patru etape, pe care fundaşul român le-a făcut la Rapid în returul sezonului 2009-2010.

×