x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international A lovit şi a fugit. Vezi scene incredibile din timpul unui meci disputat în Marea Britanie

A lovit şi a fugit. Vezi scene incredibile din timpul unui meci disputat în Marea Britanie

20 Oct 2012   •   14:03
A lovit şi a fugit. Vezi scene incredibile din timpul unui meci disputat în Marea Britanie

Scene incredibile pe un stadion din Marea Britanie, după ce un spectator a intrat pe teren şi l-a lovit puternic în faţă pe portarul formaţiei rivale.

Incidentul a avut loc vineri seară, în timpul partidei dintre Leeds United şi Sheffield Wednesday, din liga secundă a campionatului englez. Chris Kirkland, portarul lui Sheffield, aştepta reluarea jocului în momentul în care a fost luat prin surprindere de fanul lui Leeds, care a fentat vigilenţa celor care ar fi trebuit să asigure protecţia jucătorilor.

Agresorul a profitat de uluiala stewarzilor, printre care s-a strecurat, pentru a se face nevăzut în sectorul fanilor lui Leeds.

Huliganul este căutat acum de poliţie şi, pe lângă interdicţia de a mai intra pe stadioane, ar putea fi chiar condamnat la închisoare.

Portarul Kirkland a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar, din fericire, a putut continua meciul încheiat finalmente la egalitate, scor 1-1.

×