x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ajax, Dinamo Zagreb și Servette, primele trei echipe calificate în optimile Conference League

Ajax, Dinamo Zagreb și Servette, primele trei echipe calificate în optimile Conference League

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   23:41
Ajax, Dinamo Zagreb și Servette, primele trei echipe calificate în optimile Conference League
Sursa foto: Hepta

Kenneth Taylor a marcat în prelungiri și a trimis-o joi pe Ajax în optimile de finală ale Conference League, în detrimentul lui Bodo/Glimt, cu o victorie cu 4-3 la general. Dinamo Zagreb a remizat acasă și e la rândul ei e în optimi, alături de elvețienii de la Servette, care au învins în deplasare.

După un 2-2 în prima manșă, Ajax a preluat conducerea în acest meci, prin reușita lui Steven Berghuis.

Josip Sutalo (Ajax) a primit cartonașul roșu la începutul reprizei secunde, înainte ca Albert Gronbaek să fie eliminat de la Bodo/Glimt.

Patrick Berg a reușit să egaleze și a dus meciul în prelungiri, unde Taylor a marcat golul victoriei.

Tragerea la sorți pentru optimile de finală va avea loc vineri, la ora 13:00, la Nyon, în Elveția.

În altă ordine de idei, Dinamo Zagreb a revenit din urmă pentru a remiza 1-1 cu Real Betis și a avansat în optimi cu o victorie cu 2-1 la general.

Cedric Bakambu a adus-o pe Betis în avantaj cu o lovitură de cap pentru a egala la general, dar Takuro Kaneko a marcat din apropiere în minutul 59 și i-a calificat pe croați.

Formația elvețiană Servette a ajuns pentru prima dată în optimi de finală a competiției, golul marcat de Timothe Cognat în prima repriză fiind suficient pentru a obține o victorie cu 1-0 la general în fața bulgarilor de la Ludogorets.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Conference League