x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Amical România-Italia: Prandelli s-a decis asupra formulei de start

Amical România-Italia: Prandelli s-a decis asupra formulei de start

17 Noi 2010   •   09:31
Amical România-Italia: Prandelli s-a decis asupra formulei de start

Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, a anunţat echipa de start pe care o va alinia împotriva României în amicalul programat în această seară, la Klagenfurt, informează AFP.

Tehnicianul "squadrei azzura" i-a incredinţat simbolicul număr 10 atacantului Mario Balotelli, un jucător care are "ceva în plus". Starul lui Manchester City moşteneşte acest tricou de la Antonio Cassano, care nu a fost neconvocat fiind suspendat timp de o lună de echipa sa club, Sampdoria, după ce l-a insultat public pe preşedintele grupării genoveze.

"Jucătorii precum Balotelli au ceva în plus. Sunt băieţi de 20 de ani care în afara terenului îşi arată slăbiciunile şi fragilitatea, însă în teren este cu totul altceva, sunt maturi şi îşi asumă riscuri. Nu cred că Mario va suferi miercuri din cauza presiunii", a declarat Prandelli, aflat la centrul de antrenament al Italiei de la Coverciano.

În apărare Prandelli îi va folosit pe  Andrea Ranocchia (Genoa) şi Federico Balzaretti (Palermo), la mijloc îi va titulariza pe Cristian Ledesma (Lazio Roma) şi Alessandro Diamanti (Brescia), iar în atac vor fi Balotelli şi Giuseppe Rossi (Villarreal). În absenţa lui Gianluigi Buffon, aşteptat să revină pe teren la începutul lui 2011, poarta italienilor va fi apărată de Emiliano Viviano (Bologna).

Echipa de start contra României este următoarea: Viviano - Santon, Bonucci, Ranocchia, Balzaretti - Aquilani, Ledesma, Mauri - Diamanti - Balotelli, Rossi.

Partida amicală dintre formaţiile României şi Italiei se va avea disputa în această seară, la Klagenfurt, de la ora 21:30, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

×