x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anglia: Miza pe Rooney

Anglia: Miza pe Rooney

27 Iun 2010   •   00:00

Marea speranţă a englezilor pentru Cupa Mondială, Wayne Rooney, nu a înscris încă la turneul final, dar selecţionerul Fabio Capello şi căpitanul Steven Gerrard speră ca atacantul lui Manchester United să spargă gheaţa tocmai în meciul cu marea rivală Germania.

"Rooney s-a antrenat bine, a înscris mult la antrenament. Sper că duminică va fi la fel. El nu a marcat până acum la Cupa Mondială, dar a avut o contribuţie importantă prin jocul său şi a avut câteva pase frumoase la ultimul nostru meci. Este un jucător important", a spus Capello. "Nu doar Rooney se află sub presiune, ci întreaga echipă. Însă sperăm că el va înscrie împotriva Germaniei. Era în formă la antrenament", a adăugat Gerrard.

Capello a mai declarat că este conştient de valoarea jucătorilor din naţionala Germaniei, dar şi de cea a fotbaliştilor săi. "La acest nivel, presiunea este ceva normal. Sperăm să ne calificăm în faţa următoare", a precizat tehnicianul. "Suntem foarte încrezători, am făcut un meci bun împotriva Sloveniei. Va fi dificil, ideal ar fi ca partida să se termine după 90 de minute, dar dacă se va ajunge la loviturile de departajare, le vom executa. Experienţa mea în ceea ce priveşte meciurile importante mă va ajuta", a încheiat Gerrard.

Meciul dintre naţionalele Angliei şi Germaniei, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, este programat astăzi, de la ora 17:00, la Bloemfentein.

×
Subiecte în articol: cm2010