x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul Luis Fernandez a fost suspendat din fotbal!

Antrenorul Luis Fernandez a fost suspendat din fotbal!

18 Feb 2011   •   09:51
Antrenorul Luis Fernandez a fost suspendat din fotbal!

Selecţionerul Israelului, francezul Luis Fernandez, a fost suspendat din orice activitate legată de fotbal, cu efect imediat, deoarece nu a respectat o decizie disciplinară datând din 2009, a anunţat, joi, FIFA, citată de AFP.

Potrivit FIFA, Comisia de disciplină a forului internaţional l-a sancţinat, pe 26 noiembrie 2009, pe antrenorul Luis Fernandez să achite o sumă de bani unui club, lucru pe care nu l-a făcut.

"Federaţia de Fotbal din Israel anunţă că a primit, joi, o cerere oficială de la FIFA, prin care se dispune ca Luis Fernandez să înceteze imediat orice activitate legată de fotbal, deoarece nu a achitat o datorie către o echipă pe care a antrenat-o în Qatar", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al forului din Israel.

La rândul său, Luis Fernandez a declarat că nu el este cel care trebuie să rezolve acest litigiu. "Un proces este în curs, nu pot să spun mai mult. Există o plângere penală, durează de cinci ani, între FIFA şi mine, şi un litigiu între două cluburi şi nu Luis Fernandez este cel care trebuie să rezolve problemele. Dacă vor să mă suspende, să mă suspende, eu sunt relaxat şi calm", a declarat fostul component al naţionalei Franţei.

Litigiul despre care vorbeşte fostul antrenor al echipei Paris Saint Germain datează din perioada petrecută la echipa Al-Rayyan, la sfârşitul anului 2005.

×