x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anunțul transferului lui Mbappe la Real Madrid va fi făcut după finala Ligii Campionilor

Anunțul transferului lui Mbappe la Real Madrid va fi făcut după finala Ligii Campionilor

17 Mai 2022   •   20:40
Anunțul transferului lui Mbappe la Real Madrid va fi făcut după finala Ligii Campionilor
Sursa foto: Hepta

Câștigătorul Cupei Mondiale, starul francez Kylian Mbappe, ar fi acceptat termenii unei înțelegeri cu Real Madrid, conform publicației GOAL, iar transferul acestuia de la Paris Saint-Germain va fi anunțat după finala Ligii Campionilor.

Mbappe mai are doar o lună de executat din actualul său contract cu PSG, care a încercat cu disperare să îi prelungeacă înțelegerea. Francezul este gata să își lege destinul de Blancos, după ce contractul său la Parc des Princes expiră în iunie

Câștigătorul Cupei Mondiale a insistat că va aștepta până la finalul sezonului, înainte de a lua o decizie finală cu privire la viitorul său, dar Goal crede că madrilenii sunt acum sigur că își vor asigura serviciile sale printr-un transfer gratuit.

GOAL susține că a aflat că Real Madrid a ajuns la un acord cu Mbappe, după patru luni de negocieri, iar acum mai sunt doar câteva mici detalii de finalizat, înainte de a putea fi anunțată o tranzacție.

Blancos așteaptă, de asemenea, ca francezul să confirme plecarea sa de la PSG, ceea ce ar putea face imediat după ultimul lor meci din campania 2021-22 împotriva lui Metz, pe 21 mai.

Mbappe a visat întotdeauna să joace pe Santiago Bernabeu, iar conducătorii lui Real Madrid au fost încrezători în aducerea lui încă de la tentativa eșuată vara trecută. Oficialii PSG sunt acum aproape resemnați de faptul că francezul va accepta o nouă provocare în această vară.

Când va anunța Real Madrid transferul lui Mbappe?

Chiar dacă Mbappe își anunță plecarea de la PSG în zilele următoare, Madrid nu intenționează să facă public transferul său pe Bernabeu decât după finala Ligii Campionilor.

Giganții spanioli vor avea ca obiectiv a 14-a lor cupă europeană atunci când vor înfrunta Liverpool pe Stade de France, pe 28 mai, și își doresc ca nicio tranzacție din afara terenului să distragă atenția de la pregătirile lui Carlo Ancelotti.

Sosirea lui Mbappe la Madrid va fi probabil confirmată la începutul lunii iunie, iar, conform GOAL, prezentarea sa oficială pe Bernabeu va fi amânată până după ce se va întoarce de la meciul internațional cu Franța, pe 13 iunie.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe