x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Argentinianul Scocco, ţinta unui atac cu canistre cu gaz

Argentinianul Scocco, ţinta unui atac cu canistre cu gaz

25 Mar 2011   •   14:04
Argentinianul Scocco, ţinta unui atac cu canistre cu gaz
Sursa foto: /GettyImages

Atacantul argentinian al echipei AEK Atena, Ignacio Scocco, şi familia sa au scăpat nevătămaţi, joi, după ce locuinţa acestora a fost ţinta unui atac cu canistre cu gaz ale căror explozii au provocat pagube minore, a anunţat clubul elen, informează AFP.

Exploziile au avut loc în faţa casei lui Scocco în timp ce jucătorul era acasă împreună cu soţia sa şi cu fetiţa lor. "AEK condamnă ferm atacul cu canistre de gaz. Este evident că astfel de acte criminale şi ameninţări fac doar rău echipei (...) Dacă autorii acestui act vor fi găsiţi şi judecaţi, ei vor fi excluşi automat din familia AEK", se arată într-un comunicat al grupării din capitala Greciei.

Potrivit presei elene, autorii agresiunii ar putea fi suporteri ai echipei AEK, care şi-au manifestat astfel nemulţumirea pentru înfrângerea, cu scorul de 6-0, înregistrată în weekend-ul trecut în meciul cu Olympiakos Pireu.

AEK Atena ocupă locul al treilea în clasamentul campionatului Greciei, la 14 puncte de a doua clasată, Panathinaikos. Lider este Olympiakos, care şi-a asigurat matematic câştigarea titlului.

Scocco, în vârstă de 25 de ani, a fost achiziţionat de AEK în 2008. El are un salariu anual de un milion de euro la echipa ateniană.

×