x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Arsenal o învinge pe Liverpool și reduce diferența la top în Premier League

Arsenal o învinge pe Liverpool și reduce diferența la top în Premier League

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2024   •   22:09
Arsenal o învinge pe Liverpool și reduce diferența la top în Premier League
Sursa foto: Hepta

Arsenal a aglomerat lupta la titlu în vârful clasamentului din Premier League, învingând duminică liderul Liverpool cu 3-1 (1-1) și reducând diferența la două puncte. Arsenal a trecut astfel pentru moment pe poziția secundă.

Arsenal a trecut peste Manchester City, care are două jocuri mai puțin disputate.

Bukayo Saka a pus-o pe Arsenal în avantaj, cu o finalizare precisă în minutul 14, dar un autogol al lui Gabriel înainte de pauză a reechilibrat partida.

Cu o mână de ajutor din partea lui Virgil van Dijk și Alisson, Gabriel Martinelli a restabilit avantajul gazdelor în minutul 67.

Ibrahima Konate a fost apoi eliminat în minutul 88, pentru al doilea cartonaș galben, după un fault asupra lui Kai Havertz.

Rezerva Leandro Trossard a calmat emoțiile fanilor de pe Emirates, asigurând victoria în minutele suplimentare de joc, cu un gol marcat cu un șut printre picioarele lui Alisson.

Victoria lui Arsenal a ridicat-o pe locul al doilea, cu 49 de puncte, față de cele 51 ale lui Liverpool, ambele echipe având 23 de meciuri disputate. Campioana Manchester City, care joacă luni, are 46 din 21 de partide.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arsenal liverpool